By Super User on Luni, 02 Decembrie 2019
Category: Angajament Civic Local

Implicarea cetăţenilor în dezbaterile politicilor publice locale

Inițiativele cetățenești câștigă popularitate, Grupurile de socializare cetățenești sunt o soluție online pentru dezghețarea dezbaterii polarizate.

Implicarea cetăţenilor în dezbaterile ce privesc crearea şi perfecţionarea  politicilor de guvernanţă locală nu ar trebui sa fie încurajate doar în perioadele electorale, nu ar trebui ca scopul acestor discuţii sa descurajeze sau sa polarizeze politic comunitatea. Aceste dezbateri ar trebui susţinute în jurul ideilor simple venite de la cetăţeni, în jurul problemelor reale ale comunităţii prin scoaterea în evidenţă a soluţiilor creative şi sustenabile.

Viitorul democrației este co-implicarea cetățenilor în timp real, proactiv și, în special a tinerei generații care are în vedere o abordare digitală, incluzivă și locală a construcţiei de noi politici publice locale. Targoviste.Ro îşi propune crearea instrumentelor necesare unei astfel de interaţiuni de idei într-un mediu de socializare lipsit de manipularea ştirilor false, a influenţei atitudinilor discriminatorii şi de manipulare a trolilor anonimi sau a spam-ului politic electoral.

Turism Local Responsabil

Enter your text here ...

​Noi proiecte arhitecturale simbol pentru oras

Grupul de dezbatere al proiectelor de constructii simbol pentru consolidarea identitatii orasului.

Resurse locale pentru dezvoltare economică

Resurse de informatii si discutii pentru cei interesati de dezvoltarea locala durabila.

Leave Comments