Event Information
Event Title:
Event Date / Time:
Event Description:
usaginingen, Japan / Japonia

Usaginingen este un duo artistic audio-vizual, cunoscut pentru mașinăriile vizuale și instrumentele unice, realizate manual. Au câștigat rapid reputație, tocmai datorită stilului lor interpretativ, dovadă că, în 2014, au câștigat competiția Live Cinema la Festivalul Visual-Music de la Reykjavik, Islanda.

Talentul lor a fost recunoscut și de Apple Japan, deoarece au apărut în campania publicitară a companiei, „dincolo de mac 2021”. Compania usaginingen a fost invitată să susțină reprezentații artistice în 77 de orașe din 23 de țări, la o varietate de festivaluri internaționale de artă, muzică și film, precum și în instituții de învățământ, pentru a inspira tinerii creatori.

După ce au petrecut șase ani la Berlin, acum se află pe o insulă îndepărtată din Japonia, Teshima, unde și-au deschis propriul teatru.

Zmeul cel negru – Pulsiune a sufletelor

Ritmurile inconveniențelor acumulate în societatea agitată a ego-urilor. Lumea își schimbă culoarea, crește și se ofilește, precum comportamentul uman. Totul se reflectă în ochii zmeului negru care se privește în jos din cerul de deasupra. În Japonia, unul dintre cele mai îngrijorătoare cazuri de aruncare ilegală a deșeurilor a avut loc pe Teshima, o insulă îndepărtată.

Cantități mari de deșeuri au fost transportate pe insulă, arse și lăsate acolo, transformând Teshima într-o „insula de gunoi”. Această acțiune devastatoare a perturbat viața liniștită a locuitorilor insulei și a stricat plajele cândva curate.
Website:
Location:
Bilete de Participare
There is no information available here yet
Unable to load tooltip content.
Cron Job Starts