Încărcare copertă... Trage de copertă pentru repoziționare
Event Information
Event Title:
Event Date / Time:
Event Description:
Primarul orasului, anunta : “ Am început montarea căsuțelor pentru Târgul de Crăciun și facem probe la ornamente.
Pe 3 decembrie, cu mic cu mare, aprindem iluminatul festiv în cadrul unui spectacol-surpriză! “

⛄️Se apropie sărbătorile de iarnă!

?Iluminatul festiv va fi aprins duminică, 3 decembrie, la ora 18.00, în Piața Tricolorului, în atmosferă de colinde și pe fundalul unui spectacol-surpriză!

În aceeași seară, se va deschide și Târgul de Crăciun, din care nu vor lipsi standurile cu turtă dulce, nucă, prune uscate, vin fiert, clătite, gogoși, floricele, kurtoș, jucării sau produse artizanale!

De altfel, luna decembrie va fi dedicată copiilor, administrația locală pregătind multe surprize în toată această perioadă.

? Moș Crăciun va sosi la Târgoviște în data de 15 decembrie, ora 17.30, cu tot alaiul său de spiriduși, acompaniat de fanfară și se va deplasa pe traseul Teatrul Tony Bulandra - Bulevardul Regele Carol I - Bulevardul Micea cel Bătrân - Calea Domnească - Bulevardul Libertății - Piața Tricolorului. Aici, timp de 3 zile, vă împărți mii de daruri copiilor cuminți.

Înscrierile celor mici pentru întâlnirea cu Moș Crăciun se fac în zilele de 15, 16 sau 17 decembrie, la scena din Piața Tricolorului, începând cu orele 16.00.

Concertele de colinde, miile de daruri care vor fi împărțite celor mici, spectacolele pentru copii, reprezintă numai câteva dintre evenimentele care vor aduce în Târgoviște atmosfera de basm a sărbătorilor de iarnă!
Location:
Unable to load tooltip content.

Alte Evenimente recomandate de membrii comunităţii

03
Dec
vine vine Mos Craciun !
  1.   Targuri & Expozitii
  2.   1
24
Noi
Sfarsit de partida
  1.   Filme si Teatru
  2.   1
13
Ian
Popcorn
  1.   Filme si Teatru
  2.   2
Cron Job Starts