Încărcare copertă... Trage de copertă pentru repoziționare
Check Time 
Duminică
09:00AM — 08:00PM
Luni
08:00AM — 10:00PM
Marți
08:00AM — 10:00PM
Miercuri
08:00AM — 10:00PM
Joi
08:00AM — 10:00PM
Vineri
08:00AM — 10:00PM
Sâmbătă
09:00AM — 08:00PM

Comunicat de presa

Comunicat de presa
In vederea clarificarii starii de fapt reale privind infectarea cu gripa Covid a unei parti din personalul laboratoarele noastre, facem urmatoarele precizari:
 
Sursa imbolnavirilor este participarea a trei angajate, in timpul liber, la o manifestatie publica neconforma normelor legale privind prevenirea raspandirii virusului. Nu stim cate zile au fost la serviciu infectate intrucat nu prezentau absolut niciun simptom, insa facem precizarea ca au anuntat autoritatile in vederea testarii dupa 12 zile de concediu medical si dupa alte doua zile au anuntat si conducerea firmei ca au fost depistate pozitiv.
Duminica 28 iunie, cand am aflat vestea , am interupt concediul, ne-am intors in localitate si am facut demersuri telefonice insistente in vederea testarii intregului personal la o prestigioasa firma calificata in acest sens.
Testarea s-a facut in doua transe - luni si marti - iar rezultatele au venit corespunzator, in doua zile consecutive, marti si miercuri.
Marti 30 iunie, dupa aflarea primelor rezultate, am decis inchiderea de indata a unitatii.
Este important de stiut ca absolut tot personalul depistat pozitiv era asimptomatic – nu prezenta nici cea mai mica urma de imbolnavire – fapt pentru care, doar ideea de protectie a clientilor si angajatilor nostri, ne-a determinat sa declansam aceasta investigare din proprie initiativa.
Miercuri 1 iulie, laboratoarele si masinile de transport au fost nebulizate ( dezinfectate ) de catre o firma profesionala, insa acestea vor ramane inchise pentru o perioada de 14 zile, asa cum prevede cadrul legal.
Indemnam pe absolut toata lumea sa respecte normele legale de prevenire recomandate de autoritati in vederea protejarii celor din jur si a neexpunerii altor persoane la consecinte medicale, financiare sau de alta natura, indiferent care sunt urmarile in plan personal.
Responsabilitatea sociala este esentiala in aceste vremuri, mai mult decat oricand!
 
Valentin Lixandroiu
Director SC HAPPY DAY SRL
 • Like
  Like
  Happy
  Love
  Angry
  Wow
  Sad
0
0
0
0
0
0
Comments (0)
Unable to load tooltip content.