Finding groups near you ...
Recomandate
 1.   Sport
 2.    Public
Grupul targovistenilor pasionati de experiente offroad 4x4.
 1.   General
 2.    Public
Anunturi de pierderi sau gasiri de animale de companie in raza orasului Targoviste
 1.   Business
 2.    Public
Grup de consultanta in elaborarea unui CV.
 1.   Internet
 2.    Public
Cele mai bune locuri de făcut selfie din oraşul Târgovişte. Acest grup de discuţii işi propune să identifice cele mai frumoase şi spectaculoase puncte pentru făcut selfie din oraş.
 1.   Hobby-uri şi interese
 2.    Public
Astronomia de amatori este o activitate de hobby care constă în observarea unor obiecte de pe cerul diurn și nocturn situate în afara globului terestru. Ca și cele mai multe activități de loisir, astr...
Astronomia de amatori este o activitate de hobby care constă în observarea unor obiecte de pe cerul diurn și nocturn situate în afara globului terestru. Ca și cele mai multe activități de loisir, astronomia de amator se poate practica singur, în grup neorganizat sau în grup organizat (club, asociație, societate). Se poate diferenția de astronomia profesionistă prin două aspecte principale:
Contrar astronomului profesionist al cărui prim obiectiv este să producă un rezultat științific, mai precis să aprofundeze cunoștințele omenirii în astrofizică, astronomul amator consideră rareori observația astronomică drept un mijloc, ci mai degrabă drept un scop.
Finanțată de cercetarea științifică, astronomia profesionistă beneficiază de mijloace de observație incomensurabile față de cele de care le poate dispune astronomul amator. Acest lucru se datorează, pe de o parte, costului instrumentelor și, pe de altă parte, progreselor tehnologice care sunt uneori indisponibile publicului larg.

Orice persoană care practică astronomia de amatori este numit „astronom amator”. Termenul „amator” nu este resimțit ca peiorativ în acest context. Unele grupuri de astronomi amatori supraveghează aștri specifici ceea ce permite alertarea astronomilor profesioniști. Un astronom profesionist este, în general, și un „astronom amator”, profesionismul fiind cel mai adesea urmarea unui „amatorism” deosebit de interesat științific.
 1.   Artă şi divertisment
 2.    Public
Intra in grupul pasionatilor locali de film.si afla noutati pe acest subiect.
 1.   Hobby-uri şi interese
 2.    Public
Ne propunem sa sustinem interesele membrilor pasionati si al colectionarilor de antichitati din orasul Targoviste. Clubul nostru initieza si implementeaza programe, proiecte si activitati locale, ...
Ne propunem sa sustinem interesele membrilor pasionati si al colectionarilor de antichitati din orasul Targoviste.

Clubul nostru initieza si implementeaza programe, proiecte si activitati locale,
organizam evenimente care sa implice publicul targovistean si sa puna in valoare patrimoniul istoric local, artistic si cultural.
 1.   Sport
 2.    Public
grupul pasionatilor de sport ce frecventeaza Complexul de Natatie din Targoviste
 1.   General
 2.    Public
Crowdfunding, the practice of funding a project or organisation by raising monetary contributions from a large number of people, has been growing substantially in recent years. Thousands of people and...
Crowdfunding, the practice of funding a project or organisation by raising monetary contributions from a large number of people, has been growing substantially in recent years. Thousands of people and organisations across Europe have raised funding through crowdfunding platforms, including cultural and creative projects.
 1.   Hobby-uri şi interese
 2.    Public
An hour or less is all you need to get these DIY kids crafts done. So, for your bored little ones, these are perfect indeed!
 1.   General
 2.    Public
Dezbatere publica si concurs de proiecte pentru constructia unui skepark modern in Targoviste
 1.   General
 2.    Public
Opinii ale soferilor targovisteni, schimb de informatii utile despre condusul corect in zona urbana
 1.   Ştiinţă şi tehnologie
 2.    Public
Idei si solutii electrice pentru reducerea poluarii in oras.
 1.   General
 2.    Public
Your smooth integration into a new place happens when you are well informed, when you meet quality people and enjoy the Romanian lifestyle with them, and when you have access to the insights and speci...
Your smooth integration into a new place happens when you are well informed, when you meet quality people and enjoy the Romanian lifestyle with them, and when you have access to the insights and specifics of a culture.
 1.   Hobby-uri şi interese
 2.    Public
Grupul micilor producatori locali si iubitorilor de produse traditionale.Acest grup își propune sa reunească artizanii, creatorii de produse handmade și iubitorii de artizanat
 1.   General
 2.    Public
Influencer-ul local este persoana a carei prezenta in mediul online are un impact semnificativ asupra unei anumite nise de public si influenteaza alegerile comunitatii care-l urmareste, prin continutu...
Influencer-ul local este persoana a carei prezenta in mediul online are un impact semnificativ asupra unei anumite nise de public si influenteaza alegerile comunitatii care-l urmareste, prin continutul pe care il creeaza si posteaza in Targoviste.Ro sau alte Social Media.

De obicei, influenta acestui ”evanghelist” nu este limitata la o singura retea sociala: el poate fi blogger, vlogger, Instagrammer, admin-ul unui grup popular pe Targoviste.Ro sau Facebook, toate cele enumerate inainte sau, pur si simplu, o persoana cunoscuta in Social Media pentru opiniile si recomandarile sale bine argumentate sau foarte amuzante, care inspira incredere.

Influencer marketing este seria de actiuni care il au in prim plan pe influencer-ul descris mai sus, care, prin canalele sale de comunicare, transmite intr-un mod creativ nisei sale mesajele brandurilor cu care colaboreaza. Long story short, in locul comunicarii directe cu potentialii tai clienti, colaborarea cu un influencer te ajuta nu doar sa ajungi mai rapid la publicul tau tinta, ci si sa construiesti o relatie de incredere intre public si brandul tau, tocmai prin recomandarea facuta de influencer, care adauga plus valoare mesajelor tale.

 1.   Business
 2.    Public
Grup local de facilitare pentru oferte de internship si cei interesati
 1.   Business
 2.    Public
Iubitorii acestui concept de coworking space sunt invitati sa propuna revitalizarea spatiilor publice abandonate sau ne puse in valoare din oras sau sa organizeze astfel de spatii in colaborare sau pa...
Iubitorii acestui concept de coworking space sunt invitati sa propuna revitalizarea spatiilor publice abandonate sau ne puse in valoare din oras sau sa organizeze astfel de spatii in colaborare sau parteneriate. Sunt destul de puține locuri în Targoviste în care poți petrece o zi întreagă fără să te plictisești. În care poți citi o carte cu o cafea bună alături, poți avea o întâlnire de afaceri, îți poți clăti ochii cu niște produse inedite, sau poți sta de vorbă cu prietenii la un pahar de vin.
 1.   Business
 2.    Public
Grup de experti si consultanta in domeniul GDPR
 1.   Business
 2.    Public
Vino in comunitatea fondatorilor cu afaceri mici. De acum, nu mai esti singur. Vrei sa afli cele mai bune practici cu privire la oamenii cheie? Te intereseaza cum sa iei decizii mai bune? Ai pute...
Vino in comunitatea fondatorilor cu afaceri mici. De acum, nu mai esti singur.

Vrei sa afli cele mai bune practici cu privire la oamenii cheie?
Te intereseaza cum sa iei decizii mai bune?
Ai puterea sa accepti provocarea de a primi feed-back autentic?
Mastermind pentru afaceri mici
Atunci, bine ai venit!

Acest Mastermind este pentru tine daca:
- Esti frustrat ca iti pleaca oamenii cheie.
- Te simti prea singur si vrei si alte perspective.
- Iti doresti validari la strategia ta de afaceri.
- Cauti o comunitate unde inveti accelerat.
- Vrei sa iei decizii mai bune si mai rapide.
- Vrei sa iei decizii mai bune si mai rapide.
- Iti doresti sa te tii de un plan de actiune care sa iti dezvolte afacerea.
- Esti intr-o perioada in care afacerea ta creste accelerat.
- Vrei sa afli cum poti sa iti cresti echipa desi nu ai inca cash-flow-ul necesar.
- Te intereseaza daca ai reusit sa delegi corect sau negociezi bine cu furnizorii.
- Vrei rezolvari pe loc la probleme presante.
- Intelegi puterea mai multor minti care au aceleasi preocupari.
No groups are currently available. Be the first to create one today!
Unable to load tooltip content.

Alte Grupuri de socializare ale membrilor Targoviste.Ro

Cron Job Starts