Finding groups near you ...
Recomandate
 1.   General
 2.    Public
Ce trebuie să ştiţi despre noul coronavirus, anunţuri şi măsuri locale de prevenţie şi combatere Spălați-vă mâinile frecvent Spălarea și dezinfectarea mâinilor sunt acțiuni decisive pentru a...
Ce trebuie să ştiţi despre noul coronavirus, anunţuri şi măsuri locale de prevenţie şi combatere

Spălați-vă mâinile frecvent

Spălarea și dezinfectarea mâinilor sunt acțiuni decisive pentru a preveni infecția. Mâinile se spală cu apă și săpun cel putin 20 de secunde. Daca nu exista apă și săpun, puteți folosi un dezinfectant pentru mâini pe bază de alcool de 60%.

Spălarea mâinilor elimina virusul.

Evitați contactul cu persoane care sunt suspecte de infecții respiratorii acute

Mențineți distanța de cel puțin 1 metru între dumneavoastră și alte persoane, în special când acestea tușesc, strănută sau au febră, deoarece picăturile de salivă pot transmite virusul de la o distanță apropiată.

Nu vă atingeți ochii, nasul și gura cu mâinile

Virusul se transmite mai ales pe cale respiratorie, dar poate intra în corp prin ochi, nas și gură; eviați atingerea, dacă nu v-ați spălat bine mâinile.

Mâinile intră in contact cu suprafețele contaminate de virus, răspândidu-se in tot corpul .

Acoperiți-vă gura și nasul dacă strănutați sau tușiți

Dacă aveți infecție respiratoare acută, evitați apropierea de alte persoane, tușiți cu gura acoperită sau într-un șervețel, de preferat de unică folosință, purtați mască de protecție si spălați-va măinile. Dacă in momentul în care tușiți vă acoperiți gura cu mâinile, puteți contamina obiecte sau persoane cu care veniți în contact.

Nu luați medicamente antivirale și nici antibiotice, decât în cazul în care vă prescrie medicul

Momentan nu există cercetări științifice care sa evidentieze ca folosirea medicamentelor antivirale poate preveni infectarea cu noul coronavirus (Covid-19). Antibioticele funcționeaza doar impotriva bacteriilor, nu împotriva virusului.

Covid-19 este un virus, deci nu se utilizează antibiotic ca metodă de prevenire sau tratament, decât în cazul în care se constată și o infecție bacteriană.

Curățați toate suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool

Dezinfectanții chimici ce pot ucide noul coronavirus (Covid-19), sunt dezinfectanți ce conțin clor, înnălbitori, solvent, etanol de 75%, acid paracetic si cloroform. Medicul și farmacistul dumneavoastră vor ști ce să recomande.

Utilizați mască de protecție doar în cazul în care suspectați că sunteți bolnav sau în cazul în care acordați asistență persoanelor bolnave

Organizația Mondială a Sănătății recomandă folosirea măștii de protecție doar în cazul în care suspectați că ați fost contaminat cu noul coronavirus și prezentați simptome de tuse, strănut, sau în cazul in care acordați asistență unei persoane care este suspectă de a fi infectată cu noul coronavirus. (O calatorie recenta în China sau zonele in carantina din Europa, cu simptome respiratorii).

UTILIZAREA MĂȘTII DE PROTECȚIE ajută și limitează răspândirea virusului, dar trebuie să fie folosită împreună cu celelalte măsuri de igienă, printre care spălarea mâinilor pentru cel puțin 20 de secunde. Nu este nevoie sa folositi măști de protecție suprapuse una peste alta.

Produsele MADE in CHINA sau pachetele primite din China nu sunt periculoase

Organizația Mondial a Sănătății a declarat că persoanele care primesc pachete din China nu se supun nici unui risc de a se contamina cu noul coronavirus, deoarece acesta nu trăieste mult timp pe suprafețe. Până în prezent nu există nici o dovadă că produsele/obiectele produse în China pot transmite noul coronavirus (Covid-19).

Sunați la 112 dacă aveți febră, tușiți si v-ați întors din China sau zonele in carantina din Europa de cel puțin 14 zile

Perioada de incubație a noului coronavirus este cuprinsa intre 1 și 14 zile. Daca v-ați întors dintr-o călătorie din China sau zonele in carantina din Europa de mai puțin de 14 zile sau ați intrat în contact cu persoane care s-au întors din China sau zonele in carantina din Europa de mai puțin 14 zile și aveți febră, tușiți, prezentați dificultate respiratorie, dureri musculare și stări de oboseală, sunați la 112 pentru a primi informații necesare. Purtați mască de protecție dacă intrați în contact cu alte persoane, folosiți servețele de unică folosință și spalati-va bine mâinile.

-Animalele de companie nu transmit coronavirus

În acest moment nu există dovezi că animalele de companie, câini și pisici pot fi infectate de virus. În orice caz, trebuie să ne spălăm tot timpul mâinile cu apă și săpun după ce intrăm în contact cu animalele de companie
 1.   Musica
 2.    Public
Grupul pasionatilor de muzica din oras, discutii, evenimente, topuri, noutati ...
 1.   Business
 2.    Public
Misiunea specialistilor din acest grup este de a promova principiile turismului responsabil, ce are ca punct central produsele comunitatii locale gazda, ca unealta de dezvoltare locala.
 1.   Business
 2.    Public
Vino in comunitatea fondatorilor cu afaceri mici. De acum, nu mai esti singur. Vrei sa afli cele mai bune practici cu privire la oamenii cheie? Te intereseaza cum sa iei decizii mai bune? Ai pute...
Vino in comunitatea fondatorilor cu afaceri mici. De acum, nu mai esti singur.

Vrei sa afli cele mai bune practici cu privire la oamenii cheie?
Te intereseaza cum sa iei decizii mai bune?
Ai puterea sa accepti provocarea de a primi feed-back autentic?
Mastermind pentru afaceri mici
Atunci, bine ai venit!

Acest Mastermind este pentru tine daca:
- Esti frustrat ca iti pleaca oamenii cheie.
- Te simti prea singur si vrei si alte perspective.
- Iti doresti validari la strategia ta de afaceri.
- Cauti o comunitate unde inveti accelerat.
- Vrei sa iei decizii mai bune si mai rapide.
- Vrei sa iei decizii mai bune si mai rapide.
- Iti doresti sa te tii de un plan de actiune care sa iti dezvolte afacerea.
- Esti intr-o perioada in care afacerea ta creste accelerat.
- Vrei sa afli cum poti sa iti cresti echipa desi nu ai inca cash-flow-ul necesar.
- Te intereseaza daca ai reusit sa delegi corect sau negociezi bine cu furnizorii.
- Vrei rezolvari pe loc la probleme presante.
- Intelegi puterea mai multor minti care au aceleasi preocupari.
 1.   Hobby-uri şi interese
 2.    Public
Astronomia de amatori este o activitate de hobby care constă în observarea unor obiecte de pe cerul diurn și nocturn situate în afara globului terestru. Ca și cele mai multe activități de loisir, astr...
Astronomia de amatori este o activitate de hobby care constă în observarea unor obiecte de pe cerul diurn și nocturn situate în afara globului terestru. Ca și cele mai multe activități de loisir, astronomia de amator se poate practica singur, în grup neorganizat sau în grup organizat (club, asociație, societate). Se poate diferenția de astronomia profesionistă prin două aspecte principale:
Contrar astronomului profesionist al cărui prim obiectiv este să producă un rezultat științific, mai precis să aprofundeze cunoștințele omenirii în astrofizică, astronomul amator consideră rareori observația astronomică drept un mijloc, ci mai degrabă drept un scop.
Finanțată de cercetarea științifică, astronomia profesionistă beneficiază de mijloace de observație incomensurabile față de cele de care le poate dispune astronomul amator. Acest lucru se datorează, pe de o parte, costului instrumentelor și, pe de altă parte, progreselor tehnologice care sunt uneori indisponibile publicului larg.

Orice persoană care practică astronomia de amatori este numit „astronom amator”. Termenul „amator” nu este resimțit ca peiorativ în acest context. Unele grupuri de astronomi amatori supraveghează aștri specifici ceea ce permite alertarea astronomilor profesioniști. Un astronom profesionist este, în general, și un „astronom amator”, profesionismul fiind cel mai adesea urmarea unui „amatorism” deosebit de interesat științific.
 1.   Artă şi divertisment
 2.    Public
Intra in grupul pasionatilor locali de film.si afla noutati pe acest subiect.
 1.   General
 2.    Public

Resurse de informatii si discutii pentru cei interesati de dezvoltarea locala durabila.
 1.   General
 2.    Public
Dezbatere publica si concurs de proiecte pentru constructia unui skepark modern in Targoviste
 1.   Ştiinţă şi tehnologie
 2.    Public
Idei si solutii electrice pentru reducerea poluarii in oras.
 1.   General
 2.    Public
Influencer-ul local este persoana a carei prezenta in mediul online are un impact semnificativ asupra unei anumite nise de public si influenteaza alegerile comunitatii care-l urmareste, prin continutu...
Influencer-ul local este persoana a carei prezenta in mediul online are un impact semnificativ asupra unei anumite nise de public si influenteaza alegerile comunitatii care-l urmareste, prin continutul pe care il creeaza si posteaza in Targoviste.Ro sau alte Social Media.

De obicei, influenta acestui ”evanghelist” nu este limitata la o singura retea sociala: el poate fi blogger, vlogger, Instagrammer, admin-ul unui grup popular pe Targoviste.Ro sau Facebook, toate cele enumerate inainte sau, pur si simplu, o persoana cunoscuta in Social Media pentru opiniile si recomandarile sale bine argumentate sau foarte amuzante, care inspira incredere.

Influencer marketing este seria de actiuni care il au in prim plan pe influencer-ul descris mai sus, care, prin canalele sale de comunicare, transmite intr-un mod creativ nisei sale mesajele brandurilor cu care colaboreaza. Long story short, in locul comunicarii directe cu potentialii tai clienti, colaborarea cu un influencer te ajuta nu doar sa ajungi mai rapid la publicul tau tinta, ci si sa construiesti o relatie de incredere intre public si brandul tau, tocmai prin recomandarea facuta de influencer, care adauga plus valoare mesajelor tale.

 1.   Sport
 2.    Public
Grupul targovistenilor pasionati de experiente offroad 4x4.
 1.   Hobby-uri şi interese
 2.    Public
Pasionatii de trotinete electrice locali isi impartasesc informatii si participa in comunitate.
 1.   Sport
 2.    Public
grupul pasionatilor de sport ce frecventeaza Complexul de Natatie din Targoviste
 1.   Business
 2.    Public
Este un loc de întâlnire pentru specialiștii locali și pasionații de dezvoltare urbană pentru a se conecta, discuta și accesa resursele distribuite in Targoviste.Ro
 1.   Hobby-uri şi interese
 2.    Public
Din retele pasionatilor locali de gastronomie. Grup de entuziasti bucatari si bucatarese ce isi impartasesc din tainele gastronomiei locale.
 1.   General
 2.    Public
Opinii ale soferilor targovisteni, schimb de informatii utile despre condusul corect in zona urbana
 1.   Hobby-uri şi interese
 2.    Public
An hour or less is all you need to get these DIY kids crafts done. So, for your bored little ones, these are perfect indeed!
 1.   General
 2.    Public
Anunturi de pierderi sau gasiri de animale de companie in raza orasului Targoviste
 1.   Ştiinţă şi tehnologie
 2.    Public
Grup de lucru pentru dezvolarea unei aplicatii mobile de ghidaj asistat prin inteligenta artificiala, geolocalizare si VR.
 1.   Hobby-uri şi interese
 2.    Public
Grupul micilor producatori locali si iubitorilor de produse traditionale.Acest grup își propune sa reunească artizanii, creatorii de produse handmade și iubitorii de artizanat
No groups are currently available. Be the first to create one today!
Unable to load tooltip content.

Alte Grupuri de socializare ale membrilor Targoviste.Ro