Încărcare copertă... Trage de copertă pentru repoziționare
Event Information
Event Title:
Event Date / Time:
Event Description:
Central Park West spune, în maniera extrem de comică a lui Woody Allen, povestea unei psihiatre care tocmai a descoperit ca cea mai bună prietenă a ei are o aventură cu soţul ei. Ea îşi invită prietena pentru o confruntare, dar între timp, descoperă că soţul este îndrăgostit de fapt de...
„Dacă vrei să-l faci pe Dumnezeu să râdă, spune-i despre planurile tale de viitor”, spunea Woody Allen. Și tot el: „Ştii, nu totul pe lumea asta e sinistru… ci absolut totul! Viaţa este plină de nenorocire, singurătate şi suferinţă – și totul are un sfârșit rapid”.

M-am gândit să vin la Reşiţa cu o premieră, pentru că toată lumea are nevoie în perioada asta de comedie, pentru că puteam să am, la dimensiunea pe care o are trupa, o distribuţie corectă. Eu plec de aici cu bucuria că un actor, cum este Robert, care e foarte ezitant la început, şi-a găsit personajul şi a înţeles că s-au decantat lucrurile, e o mare satisfacţie. Sau când vezi că un actor care a jucat foarte mult pentru copii şi în viaţă, prin Reşiţa, este altfel ca personaj şi performează într-o zonă care este interesantă, e o mare satisfacţie. Când întâlneşti o actriţă la început de carieră, despre care Robert zice că nu a mai văzut-o aşa pe scenă, în scurtele lor colaborări, asta înseamnă că ne-am făcut, într-un fel, datoria de regizor pedagog. Penciulescu spunea că, în primul rând, regizorul trebuie să fie un pedagog. Eu nu am venit aici ca să fac o maimuţăreală, am luat lucrurile aşa cum sunt.
Am găsit mobila la un preţ foarte avantajos, am refăcut-o noi total, avem nişte obiecte adevărate în scenă. Am adus materialul de la Londra (n.r. pentru sacoul lui Robert), fiindcă era foarte important pentru mine să fie lucruri adevărate, pe Sorin l-am îmbrăcat într-o draperie pe care am găsit-o aici, într-un magazin, fusta aceea (n.r. în care e îmbrăcată Ana Maria Cizler), totul, de la pantofi la muzică, lumină, deşi nu e mare lucru, face parte din magia teatrului. Deci, se poate în orice loc, oriunde în lume, să ai calitatea unui spectacol pe care o ai în orice mare capitală şi este o formă de respect pe care o ai faţă de comunitate şi faţă de meseria pe care o faci. Nu am nimic de demonstrat. Important e dacă lumea o să râdă la spectacol. Vor fi fericite şi nevestele, şi amantele, şi cei înşelaţi vor fi răzbunaţi, e un spectacol pentru toată lumea, şi intelectualii se vor regăsi, e şi ceva psihologie, e ca o şaorma cu de toate.
Mc Ranin

Distribuția:

Carol - Rusalina Bona
Phillis - Ana-Maria Cizler
Howard - Sorin Fruntelată
Sam - Robert Danci
Juliet - Andrada Samoilă
Location:
Bilete de Participare
There is no information available here yet
Unable to load tooltip content.
Cron Job Starts