Cum utilizăm aceste informații?

Utilizăm informațiile de care dispunem (cu respectarea opțiunilor pe care le exprimați) astfel cum se descrie mai jos pentru a furniza și a susține Produsele Targoviste.Ro și serviciile aferente descrise în Condițiile de utilizare Targoviste.Ro. Iată cum:

 
Pentru a furniza, a personaliza și a îmbunătăți Produsele noastre.
Utilizăm informațiile de care dispunem pentru a furniza Produsele noastre, inclusiv pentru a personaliza funcțiile și conținutul (printre care Noutățile) și pentru a vă prezenta sugestii (de exemplu, sugestii de grupuri sau evenimente care v-ar putea interesa sau subiecte pe care ați putea dori să le urmăriți) în cadrul Produselor noastre și în afara acestora. Pentru a crea Produse personalizate, unice și relevante pentru dvs., utilizăm conexiunile, preferințele, interesele și activitățile dvs. pe baza datelor pe care le colectăm și le obținem de la dvs.; modul în care utilizați Produsele noastre și interacționați cu acestea, și persoanele, locurile sau lucrurile cu care sunteți conectați și care vă interesează în cadrul Produselor noastre și în afara acestora. Aflați mai multe despre modul în care utilizăm informațiile despre dvs. pentru a personaliza experiența dvs. pe Targoviste.Ro, inclusiv funcțiile, conținutul și recomandările din Produsele Targoviste.Ro.
  • Informații provenite din toate Produsele Targoviste.Ro și de la toate dispozitivele: Conectăm informațiile despre activitățile dvs. din diferitele Produse Targoviste.Ro și dispozitive pentru a vă oferi o experiență mai personalizată și mai uniformă în toate Produsele Targoviste.Ro pe care le utilizați, oriunde le-ați utiliza. De exemplu, vă putem sugera să vă alăturați unui grup de pe Targoviste.Ro din care fac parte persoanele pe care le urmăriți. De asemenea, vă putem simplifica experiența, de exemplu prin completarea automată a informațiilor dvs. de înregistrare (cum ar fi numărul de telefon mobil) dintr-un Produs Targoviste.Ro atunci când creați un cont într-un Produs diferit.
     
  • Informații cu privire la locație: Utilizăm informațiile cu privire la locație- cum ar fi locația dvs. curentă, unde locuiți, locurile în care vă place să mergeți și afacerile și persoanele din apropiere, pentru a furniza, a personaliza și a îmbunătăți Produsele noastre, inclusiv reclamele, pentru dvs. și pentru alții. Aceste informații se pot baza pe elemente precum locația exactă a dispozitivului (dacă ne-ați permis să o obținem), adresele IP și informațiile despre utilizarea Produselor Targoviste.Ro de către dvs. și de către alte persoane (precum vizitele sau evenimentele la care participați).
     
  • Cercetare și dezvoltarea Produselor: Utilizăm informațiile de care dispunem pentru a dezvolta, a testa și a îmbunătăți Produsele noastre, inclusiv prin realizarea de sondaje și cercetări și prin testarea și depanarea produselor și funcțiilor noi.
     
Pentru a furniza măsurători, date analitice și alte servicii pentru afaceri.
 
Pentru a promova siguranța, integritatea și securitatea.
Utilizăm informațiile de care dispunem pentru a verifica activitatea și conturile, pentru a combate comportamentele dăunătoare, pentru a detecta și a preveni spamul și alte experiențe nedorite, pentru a menține integritatea Produselor noastre și pentru a promova siguranța și securitatea în cadrul Produselor Targoviste.Ro și în afara lor. De exemplu, utilizăm datele pe care le deținem pentru a investiga activități suspecte sau încălcări ale condițiilor sau politicilor noastre. Pentru a afla mai multe, vizitați Centrul de ajutor Facebook pentru securitate.
 
Pentru a comunica cu dumneavoastră.
Utilizăm informațiile de care dispunem pentru a vă trimite mesaje de marketing, pentru a comunica cu dumneavoastră despre Produsele noastre și pentru a vă informa în legătură cu politicile și condițiile noastre de utilizare. De asemenea, utilizăm informațiile dumneavoastră pentru a vă răspunde atunci când ne contactați.
 
În scopuri de cercetare și inovare pentru binele societății.
Utilizăm informațiile de care dispunem (inclusiv de la partenerii cu care colaborăm pentru cercetare) pentru a realiza și a susține cercetarea și inovarea în domenii ce țin de bunăstarea socială generală, progresul tehnologic, interesul public, sănătatea și bunăstarea oamenilor.  Aflați mai multe despre programele noastre de cercetare.
Cron Job Starts