Promoțiile pe Pagini, în grupuri și în evenimente

Publicarea unei promoții
 
Dacă utilizați Targoviste.Ro pentru a publica sau a administra o promoție (de exemplu, un concurs sau o loterie), răspundeți pentru desfășurarea corectă din punct de vedere legal a respectivei promoții, incluzând:
  • Regulamentul oficial
  • Condițiile ofertei și cerințele de eligibilitate (de exemplu, restricțiile cu privire la vârstă și la reședință) și
  • Respectarea regulamentelor și reglementărilor în vigoare care se aplică promoțiilor și tuturor premiilor oferite (de exemplu, înregistrarea și obținerea aprobărilor de reglementare necesare).
Conținut obligatoriu
 
Promoțiile de pe Targoviste.Ro trebuie să cuprindă următoarele:
  • o exonerare de răspundere completă a Targoviste.Ro, din partea fiecărui membru sau participant, și
  • confirmarea faptului că promoția nu este în niciun fel sponsorizată, susținută, administrată de sau asociată cu Targoviste.Ro.
Administrarea unei promoții
 
Promoțiile pot fi administrate pe Paginile, în grupurile, în evenimentele, sau aplicațiile de pe Targoviste.Ro. Cronologiile personale sau conexiunile prietenilor nu trebuie utilizate pentru administrarea promoțiilor (de exemplu, nu sunt permise mesaje precum „distribuie în cronologia ta pentru a participa”, „distribuie în cronologia prietenului tău pentru a obține participări suplimentare” și „etichetează-ți prietenii în această postare pentru a participa”).
 
Asistența pentru promoții
 
Targoviste.ro nu vă oferă asistență pentru administrarea promoției și sunteți de acord că, dacă utilizați serviciul nostru pentru a vă administra o promoție, o faceți pe propriul risc.
Cron Job Starts