Politicile specifice privind Paginile

1. Politica platformei
Aplicațiile din Pagina dvs. trebuie să respecte Politica Platformei Targoviste.Ro.
 
2. Numele Paginilor
Numele Paginilor nu trebuie să includă obscenități, greșeli gramaticale sau de punctuație excesiv de flagrante și nu trebuie să fie alcătuite numai din termeni sau locații generice.
Politică
Numele Paginilor nu trebuie să includă obscenități, greșeli gramaticale sau de punctuație excesiv de flagrante și nu trebuie să fie alcătuite numai din termeni sau locații generice.
Exemple
 
Limbaj nepotrivit, inclusiv cuvinte vulgare mascate parțial prin asteriscuri sau alte simboluri
 
Folosirea incorectă a majusculelor, precum scrierea numelui Paginii dvs. exclusiv cu majuscule.
 
3. Vizibilitatea conținutului
Conținutul postat pe o Pagină are caracter public și poate fi văzut de orice persoană care poate accesa Pagina.
 
4. Fotografii de copertă și fotografii de profil:
Fotografia de copertă sau fotografia de profil a Paginii dvs. nu trebuie să includă o bifă verificată, și de asemenea nu trebuie să includă produse, mărci sau sponsori terți.
 
5. Logourile de program
Logourile de program din Paginile de program trebuie să reprezinte cu exactitate programul și nu trebuie să reprezinte entitatea sau rețeaua părinte.
 
6. Farmacii online
Paginile nu pot promova vânzarea de medicamente eliberate pe bază de rețetă. Se poate permite crearea Paginilor pentru farmacii online, cu aprobare în prealabil din partea Targoviste.Ro.
 
7. Restricționarea în funcție de vârstă
Trebuie să restricționați accesul în funcție de vârstă utilizând funcționalitatea de refricționare a Paginii Targoviste.Ro dacă este necesar, pentru a respecta legile și regulamentele aplicabile.
 
8. Previzualizarea postărilor
Când distribuiți un link terț din Pagina dvs., nu trebuie să editați niciunul dintre elementele previzualizării postării.
 
9. Funcționalitatea de încărcare
Nu trebuie să utilizați abuziv funcționalitatea de încărcare disponibilă pe Targoviste.Ro în legătură cu Pagina dvs.
Politică
Nu trebuie să utilizați abuziv funcționalitatea de încărcare disponibilă pe Targoviste.Ro în legătură cu Pagina dvs.
Exemple
 
Încărcarea unei imagini statice pe post de clip video
 
10. Schimbarea și îmbinarea numelor
Schimbarea și îmbinarea numelor nu trebuie să conducă la stabilirea unor conexiuni înșelătoare sau neintenționate și nu trebuie să modifice în mod substanțial subiectul Paginii.
 
11. Bunuri sau servicii cu regim special
Paginile care promovează vânzarea bunurilor sau serviciilor cu regim special trebuie să respecte Standardele comunității noastre
Generarea de trafic către aplicații și site-uri terțe
Nu trebuie să acceptați niciun bun de valoare pentru a genera trafic către o aplicație sau un site care arbitrează traficul sau care conține un volum disproporționat de reclame în raport cu conținutul sau conținut cu caracter excesiv de sexual sau șocant, conținut de tip clickbait sau conținut care promovează înșelătoriile.
 
13. Distribuire de conținut
Conținutul pe care îl postați pe Pagina dvs. poate fi redistribuit de către alți administratori ai Paginii către alte Produse Targoviste.Ro în legătură cu Pagina.
 
14. Originalitate limitată a conținutului
Paginile trebuie să nu posteze și să nu distribuie conținut care în esență constă în conținut cu caracter original minim.
Cron Job Starts