3. Angajamentele dvs. față de Targoviste.Ro și față de comunitatea noastră

Oferim aceste servicii, dvs. și altor persoane, pentru a sprijini progresul misiunii noastre. În schimb, avem nevoie ca dvs. să vă asumați următoarele angajamente:

 
1. Cine poate utiliza Targoviste.Ro
Atunci când oamenii își susțin opiniile și acțiunile, comunitatea noastră devine mai sigură și mai responsabilă. De aceea, este necesar să faceți următoarele:
 • Utilizați numele pe care îl folosiți în viața de zi cu zi.
 • Furnizați informații exacte despre dvs.
 • Creați un singur cont (personal) și folosiți cronologia în scopuri personale.
 • Nu comunicați parola dvs., nu acordați altora acces la contul dvs. Targoviste.Ro și nu transferați contul dvs. altei persoane (fără permisiunea noastră).
 
Încercăm să punem Targoviste.Ro la dispoziția tuturor cetăţenilor, dar nu puteți utiliza Targoviste.Ro dacă:
 • Nu ați împlinit 13 ani.
 • Ați fost condamnat pentru infracțiuni de natură sexuală.
 • Am dezactivat anterior contul dvs. din cauza unor încălcări ale condițiilor sau politicilor noastre.
 • Legile aplicabile vă interzic să primiți software-ul, produsele sau serviciile noastre.
 
2. Ce puteți să distribuiți și să faceți pe Targoviste.Ro
Dorim ca oamenii să utilizeze Targoviste.Ro pentru a se exprima și a distribui conținut important pentru ei, dar nu cu prețul siguranței și bunăstării celorlalți sau al integrității comunității noastre. Prin urmare, sunteți de acord să nu vă angajați în comportamentele descrise mai jos (și să nu încurajați sau să sprijiniți alte persoane să facă astfel):
 1. Este interzis să utilizați Produsele noastre pentru a întreprinde orice acțiuni sau pentru a distribui:
  • Conținut care încalcă prezentele Condiții, Standardele comunității noastre și alte condiții și politici aplicabile utilizării Targoviste.Ro de către dvs.
    
  • Conținut ilegal, înșelător, discriminator sau fraudulos.
    
  • Conținut care nesocotește sau încalcă drepturile unei alte persoane, inclusiv drepturile de proprietate intelectuală.
   
 2. Este interzis să încărcați viruși sau coduri rău intenționate sau să întreprindeți orice acțiuni care ar putea să dezactiveze, să supraîncarce sau să afecteze funcționarea corectă sau aspectul adecvat al Produselor noastre.
   
 3. Este interzis să accesați sau să colectați date din Produsele noastre utilizând mijloace automatizate (fără permisiunea noastră prealabilă) sau să încercați să accesați date pe care nu aveți permisiunea să le accesați.
Putem șterge sau bloca conținutul care încalcă aceste prevederi.
 
În cazul în care,din cauza încălcării Standardelor Comunității noastre, ștergem conținut pe care l-ați distribuit, vă vom anunța și vă vom explica toate opțiunile pe care le aveți pentru a solicita o altă revizuire, cu excepția cazului în care ați încălcat în mod grav sau repetat aceste Condiții sau dacă acest lucru ne poate expune pe noi sau pe alții la răspundere legală; dăunează comunității noastre de utilizatori; compromite sau interferează cu integritatea sau funcționarea oricăror servicii, sisteme sau Produse ale noastre; suntem restricționați din cauza limitărilor tehnice sau în cazul în care ne este interzis să facem acest lucru din motive legale.
 
Pentru a contribui la sprijinirea comunității noastre, vă încurajăm să raportați conținutul sau comportamentele care considerați că vă încalcă drepturile, (inclusiv drepturile de proprietate intelectuală) sau condițiile și politicile noastre.
 
3. Permisiunile pe care ni le acordați
Pentru a furniza serviciile noastre, avem nevoie să ne acordați anumite permisiuni:
  1. Permisiunea de a utiliza conținutul pe care îl creați și distribuiți: Anumit conținut pe care îl distribuiți sau încărcați, cum ar fi fotografii sau clipuri video, poate fi protejat de legile privind proprietatea intelectuală.
    
   Dvs. dețineți drepturile de proprietate intelectuală (precum drepturi de autor sau mărci comerciale) în orice astfel de conținut pe care îl creați și distribuiți pe Targoviste.Ro și în alte Produse ale Targoviste.Ro pe care le utilizați. Nimic din aceste Condiții nu elimină drepturile pe care le aveți în legătură cu propriul dvs. conținut. Puteți să distribuiți fără restricții conținutul dvs., oricui și oriunde doriți.
    
   Însă, pentru a furniza serviciile noastre, avem nevoie de unele permisiuni legale din partea dvs. (cunoscute sub numele de „licență”) pentru a utiliza acest conținut. Aceasta este exclusiv în scopul furnizării și îmbunătățirii Produselor și serviciilor noastre, așa cum este descris în secțiunea 1 de mai sus.
    
   Mai exact, atunci când distribuiți, postați sau încărcați conținut care face obiectul drepturilor de proprietate intelectuală privind sau în legătură cu Produsele noastre, ne acordați o licență neexclusivă, transferabilă, sublicențiabilă, fără drepturi de autor și valabilă la nivel internațional pentru a putea să găzduim, să utilizăm, să distribuim, să modificăm, să rulăm, să copiem, să prezentăm public sau să afișăm și să traducem conținutul dvs. și să creăm opere derivate pe baza acestuia (în conformitate cu setările dvs. de confidențialitate și din aplicație). Aceasta înseamnă, de exemplu, că, dacă distribuiți o fotografie pe Targoviste.Ro, ne acordați permisiunea să o stocăm, să o copiem și să o distribuim către alte persoane (din nou, în conformitate cu setările dvs.), cum ar fi furnizorii de servicii care oferă asistență pentru serviciul nostru sau alte Produse Targoviste.Ro pe care le utilizați. Această licență va înceta atunci când conținutul dvs. este șters din sistemele noastre.
    
   Puteți șterge conținutul, separat sau în întregime, ștergându-vă contul. Aflați mai multe despre cum să vă ștergeți contul. Puteți descărca o copie a datelor dvs. în orice moment înainte de a vă șterge contul.
    
   Atunci când ștergeți conținut, acesta nu mai este vizibil pentru alți utilizatori, dar poate continua să existe în alte locuri în sistemele noastre în cazul în care:
   • ștergerea imediată nu este posibilă din cauza limitărilor tehnice (caz în care, conținutul dvs. va fi șters în maximum 90 de zile din momentul în care l-ați șters);
   • conținutul dvs. a fost utilizat de alții în conformitate cu această licență, iar aceștia nu l-au șters (caz în care această licență va continua să se aplice până când conținutul respectiv va fi șters); sau
   • în cazul în care ștergerea imediată ar restricționa capacitatea noastră de a:
    • investiga sau identifica activități ilegale sau încălcări ale condițiilor și politicilor noastre (de exemplu, pentru identificarea sau investigarea folosirii incorecte a Produselor sau a sistemelor noastre);
    • respecta o obligație legală, precum păstrarea probelor; sau
    • respecta o solicitare a unei autorități judiciare sau administrative, a unei instituții de ordine publică sau a unei agenții guvernamentale;
 
   caz în care, conținutul va fi păstrat pentru o durată care nu depășește perioada necesară pentru scopurile pentru care a fost păstrat (durata exactă va varia de la caz la caz).
 
 
   În fiecare dintre cazurile prezentate mai sus, această licență va continua până când conținutul a fost șters în totalitate.
 
 1. Permisiunea de a utiliza numele dvs., fotografia dvs. de profil și informații despre acțiunile dvs. asupra reclamelor și conținutului sponsorizat: Ne acordați permisiunea să utilizăm numele dvs., fotografia dvs. de profil și informații despre acțiunile dvs. pe Targoviste.Ro vizând sau privind reclamele, ofertele și alte forme de conținut sponsorizat pe care le afișăm în Produsele noastre, fără a vă retribui pentru acestea. De exemplu, le putem arăta prietenilor dvs. că vă interesează un eveniment promovat sau că ați apreciat o Pagină creată de un brand care ne-a plătit pentru a-i afișa reclamele pe Targoviste.Ro. Astfel de reclame sunt vizibile doar persoanelor care au permisiunea dvs. de a vedea acțiunile dvs. pe Targoviste.Ro. Puteți să aflați mai multe despre setările și preferințele dvs. privind reclamele.
   
 2. Permisiunea de a actualiza software-ul pe care îl utilizați sau îl descărcați: Dacă descărcați sau utilizați software-ul nostru, ne oferiți permisiunea de a descărca și instala actualizări de software, acolo unde există.
 
4. Limitarea utilizării proprietății noastre intelectuale
Dacă utilizați conținut protejat de drepturile de proprietate intelectuală care ne aparțin și pe care le punem la dispoziție în Produsele noastre (de exemplu, imagini, machete, clipuri video sau sunete pe care le oferim și pe care le adăugați la conținutul pe care îl creați sau îl distribuiți pe Targoviste.Ro), ne rezervăm toate drepturile asupra acestui conținut (dar nu asupra conținutului dvs.). Puteți utiliza drepturile noastre de autor sau mărcile noastre comerciale (sau orice alte mărci asemănătoare) doar așa cum este permis în mod expres prin Instrucțiunile de utilizare a mărcii sau cu acordul nostru prealabil, exprimat în scris. Este obligatoriu să obțineți permisiunea noastră scrisă (sau permisiunea prevăzută de o licență de sursă deschisă) pentru a modifica, a crea produse derivate, a decompila sau a încerca în orice alt mod să extrageți cod sursă de la noi.
Cron Job Starts