2. Cum sunt finanțate serviciile noastre

Plata pentru utilizarea Targoviste.Ro, a serviciilor și a altor produse pe care le oferim, utilizând Targoviste.Ro ce fac obiectul acestor Condiții se realizează atăt prin plaţi ale pachetelor şi comisioane directe cât şi prin punctele de recompensă acumulate ăn baza implicării dumneavoastră. Totodată datorită faptului că unele servicii şi produse vă sunt oferite spre utilizare fară nici o plată, sunteți de acord că vă putem afișa reclamele pentru care afacerile și organizațiile ne plătesc pentru a le promova în cadrul și în afara Produselor Targoviste.Ro. Utilizăm datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi informații despre activitatea și interesele dvs., pentru a vă afișa reclame care sunt mai relevante pentru dvs.
Protejarea confidențialității utilizatorilor este un aspect esențial în ceea ce privește modul în care ne-am proiectat sistemul de publicitate. Aceasta înseamnă că vă putem afișa reclame relevante și utile fără a spune promotorilor cine sunteți. Nu vindem datele dvs. cu caracter personal.
Nu distribuim informații care vă pot identifica în mod direct (informații precum numele și adresa dvs. de e-mail care pot fi utilizate pentru a vă contacta sau identifica), cu excepția cazului în care ne acordați permisiunea expresă. Aflați mai multe despre cum funcționează reclamele Targoviste.Ro aici.
Colectăm și utilizăm datele dvs. cu caracter personal pentru a vă furniza serviciile descrise mai sus. Puteți afla mai multe despre modul în care colectăm și utilizăm datele dvs. în Politica de utilizare a datelor. Puteți controla tipurile de reclame și promotori pe care îi vedeți, precum și tipurile de informații pe care le utilizăm pentru a determina ce reclame vă prezentăm. Aflați mai multe.
Cron Job Starts