1. Serviciile pe care le furnizăm

Misiunea noastră este să oferim oamenilor puterea de a construi comunități și să-i aducem mai aproape unii de alții. Pentru a contribui la progresul acestei misiuni, vă furnizăm Produsele și serviciile descrise mai jos:

Vă oferim o experiență personalizată:
Experiența dvs. pe Targoviste.Ro este unică: de la postările, articolele, evenimentele, reclamele și alte forme de conținut pe care le vedeți în Noutăți sau pe platforma noastră video și până la Paginile pe care le urmăriți și alte funcții pe care le puteți utiliza, precum În vogă, Marketplace și funcția de căutare. Utilizăm datele de care dispunem, de exemplu datele despre conexiunile și alegerile pe care le faceți și despre setările pe care le selectați și acțiunile dvs. în cadrul Produselor noastre și în afara lor, pentru a personaliza experiența dvs.
 
Vă conectăm cu persoane, firme locale, instituţii şi organizații importante pentru dvs:
Vă ajutăm să găsiți și să stabiliți relații cu persoanele, grupurile, afacerile, instituţiile locale sau organizațiile regionale și alte entități care sunt importante pentru dvs., în toate Produsele Targoviste.Ro pe care le utilizați. Utilizăm datele de care dispunem pentru a vă sugera, dvs. și altor persoane, de exemplu, grupuri în care să vă înscrieți, evenimente la care să participați, Pagini pe care să le urmăriți sau cărora să le trimiteți mesaje sau recenzii, proiecte pe care să le susţineţi și persoane cu care ați putea dori să vă împrieteniți, colaboraţi profesional în diferite proiecte cu carecter social, civic sau antreprenorial. Relațiile mai puternice consolidează comunitățile și considerăm că serviciile noastre sunt cele mai utile atunci când oamenii stabilesc relații cu persoanele, grupurile și organizațiile care sunt importante pentru ei.
 
Vă permitem să vă exprimați și să comunicați lucrurile care contează pentru dvs.:
Targoviste.Ro vă oferă numeroase moduri de a vă exprima și de a comunica cu prietenii, familia, vecinii, colaboratorii și alte persoane despre lucrurile importante pentru dvs., de exemplu puteți să distribuiți actualizări de stare, fotografii, clipuri video și în unele cazuri audio în toate Produsele Targoviste.Ro pe care le utilizați, să trimiteți mesaje unui prieten sau mai multor persoane, să creați evenimente sau grupuri sau să adăugați conținut în profilul dvs. De asemenea, am dezvoltat și continuăm să dezvoltăm moduri noi în care utilizatorii pot folosi tehnologii cum ar fi realitatea augmentată pentru a crea și a distribui pe Targoviste.Ro conținut mai expresiv, util pentru comunitate și mai interesant.
 
Vă ajutăm să descoperiți conținut, produse și servicii care v-ar putea interesa:
Vă prezentăm reclame, oferte și alte forme de conținut sponsorizat pentru a vă ajuta să descoperiți conținutul, produsele și serviciile oferite de numeroasele afaceri și organizații care utilizează Targoviste.Ro și alte Produse Targoviste.Ro. Secțiunea 2 de mai jos explică aceste lucruri mai detaliat.
 
Combatem comportamentul dăunător și protejăm și sprijinim comunitatea noastră:
Utilizatorii vor construi grupuri pe Targoviste.Ro doar dacă se simt în siguranță. Lucrăm cu echipe dedicate din oras și dezvoltăm sisteme tehnice avansate pentru a detecta utilizarea improprie a Produselor noastre, comportamentul dăunător față de ceilalți și situațiile în care suntem în măsură să ajutăm sau să protejăm comunitatea noastră. Atunci când detectăm conținut sau comportamente de acest fel, luăm măsurile adecvate, de exemplu oferim ajutor, ștergem conținutul, blocăm accesul la anumite funcții, dezactivăm un cont sau ne adresăm organelor de aplicare a legii. Comunicăm date altor Instituţii abilitate atunci când constatăm abuzuri sau comportamente dăunătoare ale unei persoane care folosește unul dintre Produsele noastre.
 
Utilizarea și dezvoltarea tehnologiilor avansate pentru a oferi tuturor servicii sigure și funcționale:
Dezvoltăm sisteme automate pentru a ne îmbunătăți capacitatea de a detecta și de a elimina activitățile abuzive și periculoase care pot fi dăunătoare pentru comunitatea noastră și pentru integritatea Produselor noastre.
 
Cercetarea modurilor de îmbunătățire a serviciilor noastre:
Ne implicăm în cercetare pentru a dezvolta, testa și îmbunătăți Produsele noastre. Aceasta include analizarea datelor pe care le avem despre utilizatorii noștri și înțelegerea modului în care oamenii folosesc Produsele noastre, de exemplu, prin efectuarea de sondaje și testarea și depanarea funcțiilor noi. Politica noastră de utilizare a datelor explică modul în care utilizăm datele pentru a susține această cercetare în scopurile dezvoltării și îmbunătățirii serviciilor noastre.
Cron Job Starts