4. Prevederi suplimentare

1. Actualizarea Condițiilor noastre
Depunem eforturi constante pentru a ne îmbunătăți serviciile și a dezvolta funcții noi pentru ca dvs. și comunitatea noastră să vă bucurați de Produse mai bune. De aceea, este posibil să fim nevoiți să actualizăm prezentele Condiții din când în când, astfel încât acestea să reflecte cu acuratețe serviciile și practicile noastre. Vom face modificări doar dacă prevederile nu mai sunt adecvate sau sunt incomplete și doar dacă modificările sunt justificate și țin cont în mod corespunzător de interesele dvs.
 
Vă vom notifica (de exemplu, prin e-mail sau prin intermediul Produselor noastre) cu cel puțin 30 de zile înainte de a modifica prezentele Condiții și vă vom oferi posibilitatea de a le revizui înainte de intrarea lor în vigoare, cu excepția cazurilor în care schimbările sunt obligatorii conform legii. După intrarea în vigoare a oricăror Condiții actualizate, trebuie să le respectați dacă doriți să utilizați în continuare Produsele noastre.
 
Sperăm că veți continua să utilizați Produsele noastre. Însă, dacă nu sunteți de acord cu Condițiile noastre actualizate și nu mai doriți să faceți parte din comunitatea Targoviste.Ro, puteți oricând să vă ștergeți contul.
 
2. Suspendarea sau închiderea contului
Dorim ca Targoviste.Ro să fie un spațiu în care oamenii să se simtă bineveniți și în siguranță pentru a se exprima și a-și împărtăși gândurile și ideile.
 
Dacă stabilim că ați încălcat, în mod evident, grav sau repetat, Condițiile sau Politicile noastre, inclusiv, în special, Standardele comunității noastre, putem să suspendăm sau să dezactivăm permanent accesul la contul dvs. De asemenea, este posibil să vă suspendăm sau să vă dezactivăm contul dacă încălcați în mod repetat drepturile de proprietate intelectuală ale altor persoane sau dacă suntem obligați să facem acest lucru din motive legale.
 
În cazul în care luăm astfel de măsuri, vă vom anunța și vom explica toate opțiunile pe care le aveți pentru a solicita o revizuire, cu excepția cazului în care acest lucru ne poate expune pe noi sau pe alții la răspundere legală; dăunează comunității noastre de utilizatori; compromite sau interferează cu integritatea sau funcționarea oricăror servicii, sisteme sau Produse ale noastre; suntem restricționați din cauza limitărilor tehnice sau în cazul în care ne este interzis să facem acest lucru din motive legale.
 
Puteți afla mai multe despre ce puteți face în cazul în care contul dvs. a fost dezactivat și cum să ne contactați în cazul în care considerați că l-am dezactivat din greșeală.
 
Dacă vă ștergeți contul sau dacă îl dezactivăm, acordul dintre noi și dvs. reprezentat de aceste Condiții va înceta, dar următoarele prevederi se vor aplica în continuare: 3.3.1, 4.2-4.5.
 
3. Limitarea răspunderii
Nicio parte din aceste condiții nu intenționează să excludă sau să limiteze răspunderea noastră în caz de deces, vătămare corporală sau denaturare frauduloasă cauzate de neglijența noastră, și nici să vă afecteze drepturile legale.
 
Vom exercita diligență profesională în furnizarea Produselor și serviciilor noastre către dvs. și în păstrarea unui mediu sigur, protejat și fără erori. Întrucât am acționat cu diligență profesională, nu acceptăm răspunderea pentru pierderi care nu sunt cauzate de încălcarea acestor Condiții sau în alt mod de faptele noastre; pierderi care nu pot fi prevăzute în mod rezonabil de dvs. și de noi la momentul intrării în vigoare a acestor Condiții și evenimente care depășesc controlul nostru rezonabil.
 
4. Litigii
Încercăm să definim reguli clare, astfel încât să putem limita sau chiar evita litigiile dintre noi și dvs. Cu toate acestea, în caz de litigiu, este util să știți încă de la început cum poate fi soluționat și care sunt legile aplicabile.
 
Dacă sunteți consumator și aveți reședința obișnuită într-un stat membru al Uniunii Europene, legile din acel stat membru se vor aplica oricărei reclamații, cauze de acțiune sau litigiu împotriva noastră care decurge din sau în legătură cu prezentele Condiții sau cu Produsele Targoviste.Ro („pretenția”) și puteți soluționa pretenția dumneavoastră în orice instanță competentă din acel stat membru cu jurisdicție asupra pretenției. În toate celelalte cazuri, sunteți de acord că pretenția va fi soluționată de o instanță competentă din Targoviste, Romania și că legile din Romania guvernează prezentele Condiții și orice pretenție, cu excluderea prevederilor referitoare la conflictul de legi.
 
5. Altele
 1. Prezentele Condiții (denumite anterior Declarația de drepturi și responsabilități) reprezintă acordul integral dintre dvs. și Bogdan Agency cu privire la utilizarea Produselor noastre de către dvs. Prezentele Condiții înlocuiesc orice acorduri anterioare.
   
 2. Unele dintre Produsele pe care le oferim sunt reglementate și de condiții suplimentare. Dacă utilizați oricare dintre aceste Produse, vi se va oferi posibilitatea de a vă exprima acordul cu condițiile suplimentare, care vor deveni parte din acordul dintre noi și dvs. De exemplu, dacă accesați sau utilizați Produsele noastre în scopuri comerciale sau profesionale, precum cumpărarea de reclame, vânzarea de produse, dezvoltarea de aplicații, administrarea unui grup sau a unei Pagini pentru afacerea dvs. sau utilizarea serviciilor noastre de măsurare, trebuie să fiți de acord cu Condițiile de utilizare în scopuri comerciale. Dacă postați sau distribuiți conținut care include muzică, trebuie să respectați Instrucțiunile pentru utilizarea muzicii. În măsura în care există condiții suplimentare care intră în conflict cu prezentele Condiții, condițiile suplimentare se vor aplica doar în relație cu respectivul conflict.
   
 3. Dacă se constată că o parte din prezentele Condiții nu este aplicabilă, partea rămasă va fi aplicabilă și în vigoare în totalitate. Dacă nu putem aplica o parte din prezentele Condiții, acest lucru nu va fi considerat o renunțare. Orice amendament sau renunțare la prezentele Condiții trebuie să fie efectuat(ă) în scris și semnat(ă) de către noi.
   
 4. Nu veți transfera niciun drept și nicio obligație pe care le aveți prin prezentele Condiții către alte părți fără acordul nostru.
   
 5. Puteți desemna o persoană (denumită contact de moștenire) care să vă administreze contul în cazul în care este transformat în cont memorial. Doar persoana pe care ați desemnat-o contact de moștenire sau o persoană pe care ați identificat-o într-un testament valabil sau într-un document similar care exprimă consimțământul clar privind dezvăluirea conținutului dvs. în caz de deces sau de incapacitate va putea să solicite dezvăluiri din contul dvs. după ce acesta este transformat în cont memorial.
   
 6. Prezentele Condiții nu conferă terțelor părți drepturi de beneficiar. Toate drepturile și obligațiile noastre în baza prezentelor Condiții pot fi cesionate de către noi fără restricții în legătură cu o fuziune, o achiziție sau o vânzare de bunuri, sau prin efectul legii sau în orice alt mod.
   
 7. Trebuie să știți că putem fi nevoiți să modificăm numele de utilizator asociat contului dvs. în anumite situații (de exemplu, dacă altcineva solicită numele de utilizator și acesta nu pare să aibă legătură cu numele pe care îl utilizați în mod obișnuit). Dacă trebuie să facem acest lucru, vă vom anunța în prealabil și vă vom explica motivele.
   
 8. Apreciem întotdeauna feedbackul dvs. și alte sugestii privind produsele și serviciile noastre. Însă trebuie să știți că le putem utiliza fără nicio restricție sau obligație de a vă remunera pentru acestea și că nu avem nicio obligație de a le considera confidențiale.
Cron Job Starts