7. Principiile de confidențialitate Targoviste.Ro

Targoviste.Ro a fost creat pentru a apropia cetăţenii oraşului Târgovişte şi a le dezvolta spiritul civic şi participativ, cu scopul de a contribui pozitiv şi constructiv la bunăstarea comunităţii şi la promovarea pozitivă a oraşului Tâtgovişte. Te ajutăm să te conectezi cu prietenii și familia, cu mediul antreprenorial local şi instituţiile administrative, să descoperi evenimente locale și să găsești grupuri în care să te înscrii şi să colaborezi. Știm că persoanele folosesc Targoviste.Ro pentru a se conecta, însă nu toată lumea dorește să împărtășească orice și cu oricine – inclusiv cu noi. Este important să ai alternative atunci când vine vorba de modul în care sunt folosite datele tale. Acestea sunt principiile care ghidează modul în care abordăm confidențialitatea în relație cu serviciile Targoviste.Ro.

Îți oferim control asupra confidențialității tale

Ar trebui să poți face alegerile potrivite pentru tine în ceea ce privește confidențialitatea. Dorim să ne asigurăm că știi unde se află instrumentele de control al confidențialității și cum le poți ajusta. De exemplu, instrumentul Selector de audiență îți permite să decizi cine îți poate vedea fiecare postare.

Ajutăm persoanele să înțeleagă modul în care sunt folosite datele acestora

În timp ce Politica de utilizare a datelor descrie în detaliu practicile noastre, noi nu ne limităm la aceasta pentru a-ți oferi mai multe informații. De exemplu, includem informații educative și instrumente în uzul cotidian al serviciului Targoviste.Ro de către utilizatori – cum ar fi instrumente de control al reclamelor, în colțul din dreapta sus al fiecărei reclame.

Proiectăm confidențialitatea produselor noastre încă de la început

Proiectăm confidențialitatea produselor Targoviste.Ro, aceasta fiind însoțită de sfaturi provenite de la experți în domenii precum protejarea datelor și legile privind confidențialitatea, securitate, designul interfețelor, inginerie, managementul produselor și politici publice. Echipa noastră care se ocupă de confidențialitate lucrează la implementarea acestor perspective diverse în fiecare etapă a dezvoltării unui produs.

Depunem eforturi pentru a menține informațiile tale în siguranță

Muncim neîntrerupt pentru a ajuta la protejarea conturilor tuturor persoanelor și implementăm măsuri de securitate pentru fiecare produs Targoviste.Ro.

Deții și poți șterge propriile tale informații

Deții elementele de conținut pe care le distribui pe Targoviste.Ro. Acest lucru înseamnă că tu decizi ce anume distribui și cui distribui pe Targoviste.Ro, și poți oricând să modifici opțiunile. De aceea, îți oferim instrumente pentru ștergerea oricărui element postat de tine. Noi îl ștergem din cronologia ta și din serverele noastre. De asemenea, îți poți șterge contul oricând dorești.

Aducem îmbunătățiri în mod constant

Lucrăm în mod constant pentru a dezvolta noi instrumente de control și pentru a le proiecta în așa fel încât să poată fi explicate clar tuturor persoanelor. Investim în cercetare și lucrăm cu experți din afara companiei, inclusiv designeri, dezvoltatori, experți în confidențialitate și autoritățile de reglementare.

Suntem responsabili

Pe lângă analiza completă a confidențialității, supunem toate produsele la teste riguroase de securitate a datelor. De asemenea, consultăm autoritățile de reglementare și organele legislative, precum și experți în confidențialitate din întreaga lume pentru a îmbunătăți politicile și practicile noastre cu privire la date.
Cron Job Starts